HANDELSBETINGELSER

Her finder du handelsbetingelserne for køb af produkter fra FULL BLAST INC aps via www.fullblast.dk

An English version will follow further down in this document.

 

DANSK VERSION

Her finder du de betingelser, der gælder for handel med FULL BLAST INC aps via www.fullblast.dk

Bestilling
Du kan kun afgive bestilling af varer via fullblast.dk og ved at vælge den/de produkter, som du ønsker at købe, for herefter at gå til betalingsmodulet for at afregne. Alle anførte priser er i Danske Kroner (DKK) og inklusive 25% moms.

Når du afgiver en bestilling, tilbyder du at købe de valgte produkter i henhold til disse betingelser.

Når FULL BLAST INC aps accepterer din bestilling, modtager du en ordrebekræftelse, der sendes til den e-mailadresse, som du har oplyst på bestillingsformularen. Hvis der er problemer med bestillingen, forsøger FULL BLAST INC aps at kontakte dig telefonisk eller via e-mail. 

Selv om FULL BLAST INC aps bestræber sig på at levere alle produkter, der er angivet i ordrebekræftelsen, kan der opstå situationer, hvor FULL BLAST INC aps ikke kan levere produkterne, f.eks. (i) fordi produkterne ikke længere er i produktion, eller (ii) fordi, der har været fejl i prisangivelserne på webstedet. I sådanne tilfælde kontakter FULL BLAST INC aps dig og foreslår eventuelt at levere et andet produkt. Hvis du ikke er interesseret, annullerer FULL BLAST INC aps bestillingen af det/de produkt/er, som ikke kan leveres, og opkræver ikke købesum for disse produkter.

Priser
Priserne på produkterne fremgår af webstedet ud for hvert produkt, og ligeledes af ordrebekræftelsen og efterfølgende tilsendte faktura. Alle priser er i Danske Kroner (DKK), inklusive moms og andre afgifter.

Betaling
FULL BLAST INC aps modtager følgende danske og udenlandske betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Eurocard og VISA Electron.

Når du afgiver din bestilling skal du opgive kreditkortoplysninger. Beløbet hæves først på dit kort, når produkterne afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Produkterne afsendes ikke før kortudstederen har godkendt betalingen. Leveringsadresse og betalingskort skal være dansk.

Som betalingsløsning anvendes PayPal, der er krypteret. 

Der tages ikke gebyr ved betaling på fullblast.dk

Levering
Der leveres udelukkende til adresser i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. 

I henhold til betingelserne i punktet Priser, vil FULL BLAST INC aps levere de produkter, som er bestilt og angivet på ordrebekræftelsen.

Den normale leveringstid beregnes til 3-5 hverdage, fra du har modtaget ordrebekræftelsen. Er produkterne forsinket eller i restordre, vil du få besked om forventet levering via e-mail. Levering sker kun på hverdage i tidsrummet mellem kl. 8:00 og 16:00. Er der ingen på adressen, når forsendelsen leveres, tages forsendelsen med igen og en anmeldelse fra transportøren lægges i postkassen. Du bedes da selv kontakte transportøren for at aftale nyt leveringstidspunkt.
Er forsendelsen leveret til en pakkeshop, vil du få besked, enten via email eller som sms til det oplyste telefonnummer, om at pakken er klar til afhentning og på hvilken adresse og tidsrum det kan ske.

Levering sker med fragtmand.

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:
Fragt: kr. 79,00

 

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret/returret, fra den dag produktet er leveret til dig. Hvis du vil benytte retten til at returnere et produkt, skal du kontakte fullblast.dk v/FULL BLAST INC aps på telefon +45 / 31 49 00 66 mellem 08:30 og 16:00 fra mandag til torsdag, fredag til kl. 15:30 og får oplyst et RMA-returnummer. Du kan også vælge at benytte vores standard-fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder 
her.

Herefter skal du, for egen regning, sende produktet tilbage.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af forsendelsen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende det/de bestilte produkt/er retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af produktet. Ved returnering er du ansvarlig for, at produktet er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for produktet fra tidspunktet for forsendelsens levering til dig.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af produktets værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå produktets art, egenskaber og den måde, det fungerer på. Med andre ord – du kan besigtige produktet på samme måde, som hvis du så det i en fysisk butik.

Hvis produktet er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi det som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af produktets handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså kun gøre det samme, som man kan i en fysisk butik: Du må besigtige produktet, men ikke tage det i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis refunderet det beløb du har indbetalt til os, tilbage, herunder også evt. opkrævede leveringsomkostninger på kr. 79,- (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.  I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne fra købsbeløbet.

Retur-fragtomkostninger som følge af dit eget valg om returnering af produktet, krediteres ikke.

Vi overfører ikke tilbagebetalingen før vi har modtaget produktet retur og konstateret at det er i orden. Tilbagebetaling sker til samme betalingsmiddel/kort, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Hvis du fortryder købet, skal produktet sendes til:
FULL BLAST INC aps, Lager, Knud Bro Allé 7C, 3660 Stenløse, Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse herom og aflevere produktet personligt på ovenstående adresse i tidsrummet man-tors kl. 08:30-15:00 og fre kl. 08:30-14:00. Husk at du inden returnering kan gennemføres, skal kontakte os for at få et RMA-returnummer oplyst. 

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal sørge for at produktet er i sin originale emballage og vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller din faktura. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular som du kan hente 
her.

Bemærk! Vi modtager ikke forsendelser sendt pr. efterkrav.

Fejllevering og defekte varer - reklamation
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på fullblast.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få produktet repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Almén slidtage anses ikke for at være reklamationsberettiget.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved produktet. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi opfordrer til at du ser din levering igennem straks efter modtagelsen.

Returfragt
Du skal kontakte os og aftale om produktet skal sendes retur eller blot kan bortskaffes. I så fald at produktet skal indsendes til os, arrangerer vi afhentning af forsendelsen på din adresse. Er reklamationen berettiget og aftales det at du selv indestår for fragten retur til vores adresse, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger.

Varen sendes til:
FULL BLAST INC aps, Lager, Knud Bro Allé 7C, 3660 Stenløse, Danmark

Vi har brug for følgende information, når du sender produktet retur til os
Modtager du mod forventning et forkert eller defekt produkt, bedes du hurtigst muligt orientere os pr. e-mail customerservice@buyaport.com eller pr. telefon +45 / 31 49 00 66, om hvori fejlen eller defekten består. Vær opmærksom på, at dit ordrenummer tydeligt skal fremgå. Når du returnerer produktet, skal du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke forsendelser sendt pr. efterkrav.

Husk at sende produktet tilbage i forsvarlig emballage og at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine rimelige fragtomkostninger.

Telefonisk support
Der opkræves ingen ekstraomkostninger for telefonisk support til produkterne. Den telefoniske support omfatter kun telefonisk rådgivning og vejledning i relation til brugen af produkterne, indstilling, installering og lignende. 

Telefonisk support er åben på telefon +45 / 31 49 00 66 mellem kl. 08:30 og 16:00 fra mandag til torsdag og fredag til kl. 15:30. 

I forbindelse med telefonisk support forsøger vi at besvare dine spørgsmål, når du ringer til os. Vi kan ikke garantere, at vi kan besvare dine spørgsmål fyldestgørende. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt for os at ringe tilbage senere.

Forbrugersikkerhed
Som kunde på fullblast.dk v/FULL BLAST INC aps, har du altid de rettigheder, som fremgår af gældende lovgivning på området. Du kan læse mere om forbrugerstyrelsens vejledning til sikker e-handel her: 
https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, kan du rette henvendelse til os på telefon +45 / 31 49 00 66 mellem kl. 08:30 og 16:00 fra mandag til torsdag og fredag til kl. 15:30. Du bedes i den forbindelse spørge efter vores reklamationsafdeling. Du kan også skrive direkte til dem på info@fullblast.dk

Skulle vi mod forventning ikke kunne blive enige om en løsning sammen, har du mulighed for at klage til Forbrugerklagenævnet ved køb på over 800 kr. Du kan se mere på www.forbrug.dk.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan handle på fullblast.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Komplet adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere det/de bestilte produkt/er til dig. Personoplysningerne registreres hos FULL BLAST INC aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via fullblast.dk sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og kundeservicemedarbejdere hos FULL BLAST INC aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til fullblast.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi kun din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret kunde hos fullblast.dk v/FULL BLAST INC aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til FULL BLAST INC aps via e-mail info@fullblast.dk

Generelle oplysninger
fullblast.dk ejes og drives af
FULL BLAST INC aps
Knud Bro Allé 7C
DK-3660 Stenløse, Danmark
Telefon: +45 / 31 49 00 66
E-mail: info@fullblast.dk
CVR nr.: 38937634

 

ENGLISH VERSION

Order

You can only order goods at fullblast.dk and by choosing the product (s) you want to purchase, then go to the payment module to pay. All prices quoted are in Danish Crowns (DKR).

When you place an order, you accept to purchase the selected products according to these terms.

When FULL BLAST INC aps accepts your order, you will receive an order confirmation that will be sent to the email address you provided on the order form. If there is a problem with the order, FULL BLAST INC aps will contact you by phone or by email.

Although FULL BLAST INC aps strives to deliver all products listed in the order confirmation, situations may occur where FULL BLAST INC aps cannot deliver the products, for example. (i) because the products are no longer in production, or (ii) because there have been errors in the pricing on the site. In such cases, FULL BLAST INC will contact you and suggests to provide you another product. If you are not interested, FULL BLAST INC aps will cancel the order of the item (s) that cannot be delivered and will not charge your credit card for these products.


Prices
The prices of the products are shown on the website in addition to each product, as well as the order confirmation and subsequent invoice. All prices are in Danish Kroner (DKK), including VAT.


Payment
FULL BLAST INC aps receives the following danish and international payment cards: Visa, Mastercard, Eurocard, VISA Debit, Dankort, Visa/Dankort,.

When you submit your order, you must provide credit card information. The amount will be first be drawn from your credit card when the products are shipped. We can never withdraw a larger amount than you have approved at the time of purchase. The products will not be shipped until the card issuer has accepted the payment.


We use PayPal, which is encrypted.

There is no charge for payment at fullblast.dk


Delivery
We deliver to address' in Denmark, Norway, Sweden & Germany.


Under the terms of the Prices, FULL BLAST INC aps will deliver the products ordered and stated on the order confirmation.

The normal delivery time is calculated to 3-5 business days in Scandinavia and 15-20 days in most places around the world, receipt of the order confirmation. If the products are in backorder, you will be notified of expected delivery time by e-mail. Delivery is only on weekdays. If there is no one at the address when the shipment is delivered, the shipment will be re-accepted and a notification from the shipper will be added to the mailbox. Please contact the carrier to arrange a new delivery date.

If the shipment is delivered to a packet drop-off location, you will be notified, either by email or as text to the indicated phone number, that the package is ready for pickup and at which address and time it may take place.


Delivery takes place with standard global shipping companies.

Below you can see what your shipping costs are:
Flat Fee Shipping: DKK 79.00

Cancellation
You have 14 days of cancellation / return, from the date the product is delivered to you. If you want to use the right to return a product, please contact FULL BLAST INC aps on phone +45 / 31 49 00 66 between 08:30 and 16:00 Monday to Thursday, Friday until 15:30 our local time. You will be given an RMA return number. 

Then you must return the product at your own expense.

You cannot regret simply by refusing the receipt of the shipment without giving us a clear notice of this.

Return
You must ship the ordered product to us without unnecessary delay and no later than 14 days after you have notified us that you wish to cancel your purchase. You must bear the direct costs incurred in returning the product. Upon return you are responsible for ensuring that the product is properly packed. You bear the risk of the product from the time of shipment delivery to you.


The condition of the product when you return it
You are liable for any impairment of the product's value due to other handling than is necessary to determine the nature, characteristics and manner of the product. In other words - you can inspect the product in the same way as if you saw it in a physical store.

If the product is tested in addition to what is described above, we consider it as used, which means that, in the case of withdrawal of the purchase, only a portion or none of the purchase amount will be returned, depending on the product's commercial value.

In order to receive the full purchase amount back, you only have to do the same as you can and would at a physical store: You can inspect the product but you cannot install it or start using it.

Re-payment of purchase amount
If you regret your purchase, you will, of course, be refunded the amount you have paid, including, if applicable, charged shipping costs of DKR 79,00 (excluding extra costs due to your choice of delivery other than the cheapest form of standard delivery that we offer)

Return shipping costs as a result of your own choice for return of the product are not credited.

We will not refund the purchase amount until we have received back the product and found that it is in new and perfect condition, just like when you received it. Refund is made to the same payment method / card that you used for the original transaction.


If you regret the purchase, the product must be shipped to
FULL BLAST INC Warehouse, Knud Bro Allé 7C, DK-3660 Stenloese, Denmark.

You can also cancel the purchase by giving us notice and deliver the product personally at the above address. Our warehouse is open Monday-Thursday 08:30-15: 00 and Friday 08:30-14:00 our local time. Remember before returning the product, to contact us to get an RMA return number.


What should I send back?
You must make sure that the product is in its original packaging and attach a copy of the order confirmation or invoice. The expedition goes much faster if you give us the right information the first time and together with your shipment.  

Note! We do not receive shipments sent by COD.


Error delivery and defective goods - complaint
The Code of Conduct of the Buying Act may apply to goods purchased.

When you shop at fullblast.dk, you have 24 months of warranty. This means that you can either get the product repaired, exchanged, get the money back or a discount in the price, depending on the specific situation.

It is a requirement that the complaint is justified and that the defect has not arisen as a result of an incorrect use of the product or other damaging behavior. Normal wear and tear is not considered to be eligible.


How quickly do I advertise?
You must advertise within "reasonable time" after you have discovered the defect of the product. If you advertise within two months after the defect has been discovered, the complaint will always be timely. We encourage you to check your product upon delivery immediately after receipt.


Return freight
You must contact us and agree if the product is to be disposed of or be returned to us. In the event that the product must be submitted to us, we arrange pickup of the shipment at your address. If your complaint is justified and it is agreed that you will arrange shipping of the product back to our address, we will refund your reasonable shipping costs.

 

The item is sent to:
FULL BLAST INC Warehouse, Knud Bro Allé 7C, DK-3660 Stenloese, Denmark.

We need the following information when you return the product to us:

If you receive a wrong or defective product, please contact us as soon as possible via email info@fullblast.dk or via telephone +45 / 31 49 00 66, and inform us in which the error or defect consists. Please note that your order number must be clearly stated. When you return the product, please state what the problem is as detailed as possible.

Note! We do not receive shipments sent by. COD.

Remember to send the product back in proper packaging and receive a receipt for shipping so that we can refund your reasonable shipping costs.

Phone support
There are no additional charges for telephone support for the products. The telephone support includes telephone counseling and guidance in relation to the installation and use of the products.

Phone support is available on phone +45 / 31 49 00 66 between kl. 08:30 and 16:00 Monday to Thursday and Friday until 15:30, our local time.

In connection with telephone support, we will try to answer your questions as detailed as possible when you call us. We cannot guarantee you that we can answer your questions satisfactorily. In some cases, it may be necessary for us to call back later after looking into the specific case. 


Consumer Safety
As a customer at fullblast.dk v / FULL BLAST INC aps, you always have the rights set forth in current legislation in the area under Danish law. You can read more about the Consumer Agency's guide to safe e-commerce here: https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheter/


Appeals
If you want to complain about your purchase, please contact us at phone +45 / 31 49 00 66 between kl. 08:30 and 16:00 Monday to Thursday and Friday to 15:30, our local time. You can also write directly to us at info@fullblast.dk

Should we not be able to agree on a solution together, you have the opportunity to appeal to the Danish Consumer Complaints Board for purchases of more than 800 DKR. For more information, see www.forbrug.dk.


What do we do with your personal information (personal data policy)
In order for you to shop at fullblast.dk we need the following information:

Name
Complete address
Phone number
Email address

We make the registration of your personal information for the purpose of delivering the ordered product (s) to you. The personal data is registered with FULL BLAST INC aps and stored for five years after which the information is deleted.

When collecting personal information through fullblast.dk, we ensure that it is always done by giving your explicit consent so that you are informed of exactly what information is collected and why.

The director and customer service staff at FULL BLAST INC aps have access to the information that is registered about you. We store all customer information encrypted. 

Information provided to fullblast.dk are never disclosed or sold to third parties in any way and we do not detect any personally sensitive information.

By registering for newsletter, we only register your e-mail address. The email address does not pass on to others.

As a registered customer of fullblast.dk, you are always entitled to object to registration. You also have the right to understand what information is registered about you. These rights are in accordance with the Personal Data Act. Please contact FULL BLAST INC aps by e-mail info@fullblast.dk


General information
fullblast.dk is owned and operated by
FULL BLAST INC aps
Knud Bro Allé 7C
DK-3660 Stenloese - Denmark
Phone: +45 / 31 49 00 66
E-mail: info@fullblast.dk
VAT/CVR No .: 38937634