Here you will find our selection of Plug&Play sound systems for Harley-Davidson. We have made some packages that are a suggestions to how a sound system can be compiled, but you can of course also put together the combination of loose devices that you want and which can be used on other motorcycle brands and models.

Verdens bedste lyd!
Arc Audio hører til blandt verdens bedste lydstystemer til motorcykler og biler. Gennem mere end 20 år har Arc Audio konstant fornyet sig, og år efter år vundet priser for bedste lyd og højeste kvalitet.

De komplette lydsystemer og løse komponenter du finder her på siden, er alle specifikt designet og fremstillet til brug på en motorcykel. Det betyder ikke, at enhederne ikke også kan anvendes i en bil, men tværtimod, at alle enhederne er lavet med henblik på brug i det barske miljø en motorcykel ofte befinder sig i, hvor vand, fugt, støv og store rystelser er en del af betingelserne.

Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge til din motorcykel - uanset mærket og modellen på den - så kontakt os endelig, for vi er her for at rådgive dig således at du får den rigtige løsning til dit behov og til din motorcykel.

Vi udvikler også løbende, nye Plug & Play løsninger og arbejder pt. på færdige systempakker til bl.a. Indian, Honda, Yamaha m.fl.  

Vi tilbyder montering!
Har du ikke erfaring, tid eller lyst til at rode med din motorcykel, så tilbyder vi gerne at montere vores lydsystemer og LED-lygter for dig. 

Det kræver kendskab til den individuelle motorcykel at skille den ad og finde de rigtige stik og kabler, således at det hele bliver monteret korrekt. Vi har erfaringen og know-how, specielt med elektronikken på motorcykler, hvilket er din garanti for at arbejdet bliver udført professionelt og korrekt.   

Ring til os på telefon 31 49 00 66, så kan vi sammen finde ud af hvad der passer på din motorcykel og hvilke ønsker du har. På den måde sikrer vi den helt rigtige løsning som du bliver glad for.